Praktijk voor Zijnsoriëntatie

Antwerpen

Zijnsgeoriënteerde meditatiecursussen

Meditatie neemt een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie.  Zijnsmeditatie is een verzamelterm  voor allerlei meditatievormen: zittend, staand, bewegend en visualiserend.  Al deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele.  Het kenmerkende van meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.  Als je rust in je Zijnsaard is er vanzelf resonantie met vreugde, liefde en compassie. 

Lees meer

Cursussen Gezonde Zelfliefde

Gezonde Zelfliefde is niet altijd vanzelfsprekend aanwezig.  Vaak zijn we helemaal  niet zo liefdevol naar onszelf.  Ongemerkt en chronisch herhalen we oude (overlevings-)patronen die ons opgetrokken, onrustig en onvervuld maken.  Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis voor een pad van levenskunst.   Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.  

Lees meer

Fixatie-patronen in liefde loslaten

In de cursus ‘Loslaten van fixatie-patronen’ leer je grondig kijken  naar de patronen die jou vastzetten en leer je die in mildheid los te laten.  Als we waarachtig en gelukkig willen leven, dienen we ons bewust te worden van onze onbewuste programma’s die we telkens opzetten om liefde en waardering te krijgen uit onze omgeving.

Deze gefixeerde patronen doen ons reikhalzen naar geluk buiten ons, maar kunnen dat niet waarmaken.  Vandaar dienen we een ommekeer in onszelf teweeg te brengen! 

Lees meer