Programma najaar 2021

Welkom bij het programma van het Pad van Zijn. Het komend seizoen is het programma diverser dan de vorige jaren.  Het programma is zodanig samengesteld dat je bij voorkeur aan meerdere onderdelen deel kunt nemen.  Dit raad ik je ook aan omdat dit de ontwikkeling op je levenspad intensiveert!  Heb je vragen over het programma, neem gerust contact met me op.

“Cursussen Zijnsgeoriënteerde meditatie”

Meditatie neem een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie.  Zijnsmeditatie is een verzamelterm  voor allerlei meditatievormen: zittend, staand, bewegend en visualiserend.  Al deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele.  Het kenmerkende van meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.  

Meditatiereeks Open Hart meditaties:

Start: 25/10 – Online

Non-duale meditaties

Start: zaterdagvoormiddagen vanaf 25/9

Lees meer

“Integratiegroep Gezonde Zelfliefde”

In een kleine groep, bestaande uit maximaal 6 personen, ligt de nadruk op de integratie van de principes van Gezonde Zelfliefde in je dagelijkse leven.

Na eerst bewegingsmeditatie en zitmeditatie te beoefenen krijgen de deelnemers, onder mijn begeleiding, de ruimte om elk een half uur aan persoonlijk werk te besteden.
Tijdens deze bijeenkomsten kijk je vanuit een verhoogde optiek naar hetgeen wat belangrijk is voor jou op dat moment.

Start: op donderdagen 14/10, 25/11, 23/12 en 20/1/22 van 10.00 tot 15.30 u.

Lees meer

“Fixatie-patronen in liefde loslaten”

In de cursus ‘Loslaten van fixatie-patronen’ leer je grondig kijken  naar de patronen die jou vastzetten en leer je die in mildheid los te laten.  Als we waarachtig en gelukkig willen leven, dienen we ons bewust te worden van onze onbewuste programma’s die we telkens opzetten om liefde en waardering te krijgen uit onze omgeving.

Deze gefixeerde patronen doen ons reikhalzen naar geluk buiten ons, maar kunnen dat niet waarmaken.  Vandaar dienen we een ommekeer in onszelf teweeg te brengen! 

Start: ‘Fixatie-patronen in liefde loslaten’ op zaterdagen vanaf – 2/10

Lees meer