Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/b/6/padvanzijn.be/httpd.www/wp-content/plugins/eut-corpus-vc-extension/shortcodes/eut_single_image.php on line 80

Op 26 september start ik met de Basiscursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes.Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben en de waardevolle basisprincipes verder willen verdiepen. Je bent van harte welkom!

Op 12 september geef ik een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie. In de workshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal ik vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.
Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop per mail.

Praktische gegevens

Locatie: Antwerpen, Oudekerkstraat 68

 

Wanneer: zaterdagvoormiddagen 26/09, 10/10, 24/10, 14/11, 12/12, 9/1 en 23/1

 

Tijdsduur: van 10.00 u. tot 13.00 u.

 

Bijdrage: 399 euro

 

[contact-form-7 id=”706″ title=”Basiscursus Zijnsgeoriënteerde meditatie”]